Julpynt och megaångest

Allmänt  /  0  Kommentarer
Dag tre på praktiken. Fredag. Det var endast en liten barnaskara idag. 7 hjältar. Vi tog därför chansen att julpynta avdelningen med julstjärnor, juliga gardiner och papperssnöflingor. Mestadels myste vi bara. Tog chansen att faktiskt sitta ner och få lite kvalitetstid med dom.
 
Klockan 13 gick jag ock min handledare åt sidan för att prata lite. Det kommer alltså komma en lärare från universitetet på besök reda nu på tisdag, vilket betyder att jag måste planera en aktivitet fort som fan och skicka in NU ikväll. Tillsammans gick vi igenom kursens mål, vilka uppgifter jag har att göra och vad jag behöver för hjälp. Heliga makaroner. Trodde jag skulle skita på mig. Inte för att det är spymycket att göra på äckligt kort tid, utan jag kände en sån enorm press från min handledare. Malligt nog förväntade jag mig någon slags komplimang eller positiv feedback på att det, so far, funkar ganska bra. Inte ett skit. Nu menar jag absolut inte att hon skällde ut mig, för det gjorde hon inte heller. Hon sa inget alls som var negativt. Men jag fick verkigen världens ångest.
 
Tidigare kurs har varit en pina. Så jag har haft sån press på mig själv att jag nästan kvävts. Det känndes så underbart att få komma ut i verksamheten och arbeta med människor!!! Och att kunna får någon form av respons på det jag gjorde. Och nu sitter vi där, jag och min handledare, och jag får så ont i magen. Lite töntigt känns det. "Ge mig bekräftelse". När vi sen kom fram till att vi uppfattat en av uppgifterna olika ville jag bara packa väskan och fara hem. Klockan 14.30 var vi klara. Då fick jag äntligen åka hem. Nu är jag ungefär hur nervös som helst inför veckan som kommer, och även resterande veckor. 
 
Less som vi(jag) var på eftermiddagen valde vi att köpa lite gotta, subway, och sen slänga oss i soffan. Med lite mat i magen känns det väl lite bättre men har ännu inte slitit klart för dagen. Nu ska den där jävla uppgiften in. Tjoho. Trevlig helg :)))