Allmänt  /  0  Kommentarer
You've gotta believe in something. Something more than you can touch, taste or see. Because life is too hard to go through it alone. Without something to hold on to, and without something that’s sacred.
 

Fredag morgon

Allmänt  /  0  Kommentarer
denna dag fick ingen bra start. det börjar med att jag inser att klockan är 7.45 och jag måste ut till bussen, nu. och självklart har jag inte ens fått på mig några byxor. så när jag är halvt på väg ut ur rummet hoppandes på ett ben i försök att få på mig mina jeans slår jag självklart i foten. i en järnväska. med spetsiga kanter. blod. trodde jag skulle tuppa av eller spy. så haltandes fick jag halvspringa ut till bussen med så ont att jag ville gråta. sen har saker och ting inte gått så bra, slog i knät i stolen framför då jag satt på bussen och jag har nu slagit i armbågen minst fyra gånger. men om några timmar är det äntligen helg, så jag klagar inte!
puss och kram, skummbanan!
 

Island!

Allmänt  /  0  Kommentarer
första veckan efter att skolan slutat så for jag mamma pappa och lillebror till island. det är kanske en av de häftigare saker jag gjort i mitt liv! jag orkar inte berätta om allt så ni får lite bilder istället tycker jag :)